Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okuyup üflemek

Rüyada okuyup üflemek

Rüyada okuyup üflemek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, husumetlerin başgöstereceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni yerler göreceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada okuyup üflemek gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemelerin sizi mutlu edip etmeyeceği konusunda kafanızda endişeleriniz olabilir.

Rüyada dua okuyup üflemek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, sözler sarf edeceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada okuyup üflemek ele geçen kazancın azalacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine işarettir.

Rüyada ağzına üflemek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada kulağa üflemek geçim sıkıntısı çekeceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada ney üflemek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüze üflemek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada suya üflemek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada sigara dumanı üflemek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, iyi konumlara geleceğine, zor zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments