Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sura üflendiğini görmek

Rüyada sura üflendiğini görmek

Rüyada sura üflendiğini görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, yeni bir işe gireceğine, ticaretin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sura üflendiğini gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziki düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada sura üflemek üzüntülerin günden güne artacağına, gözünün yaşını sileceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sura çıkmak takdir toplayacak işler yapacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sura üflendiğini görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, işlerinin yarıda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments