Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toz üflemek

Rüyada toz üflemek

Rüyada toz üflemek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, böylece yüzünün güleceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada toz üflemek gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada toz üflemek her şeyin yenileceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret eder.

Rüyada suya üflemek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dua okuyup üflemek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada sura üflemek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ney üflemek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, onun kıymetini her daim bileceğine delalet eder.

Rüyada pastada mum üflemek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağına üflemek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet eder.

Rüyada okuyup üflemek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, gelir elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments