Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi süpürge görmek

Rüyada mavi süpürge görmek

Rüyada mavi süpürge görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, istediği yola çıkacağına tabir olunur.

Rüyada mavi süpürge gördüyseniz:

  • İşe yarar bir ortaklık ya da ilişki kurulmasını istiyorsanız, özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilişkiye ya da iş birliğine neler katabileceğiniz konusu oldukça etkili olacağa benziyor.

Rüyada mavi süpürge görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, yeni ilişkiler kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, güven kaybına uğrayacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada süpürge teli görmek borçların biteceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada süpürge kesmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada süpürge toplamak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada süpürge satmak çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, kazancını çoğaltacağına, kafasının da rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada uçan süpürge görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işaret eder.

Rüyada birinden süpürge almak her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments