Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ot süpürgesi görmek

Rüyada ot süpürgesi görmek

Rüyada ot süpürgesi görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, seyahatlere katılacağına, ihanet göreceğine, ruhunun dinleneceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ot süpürgesi gördüyseniz:

  • Boşuna endişelenmeyin.

Rüyada ot süpürgesi görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalettir.

Rüyada süpürge otu görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada ot süpürge görmek güzel haberlerin alınacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada süpürge otu toplamak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, ailesindeki huzurun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde süpürge görmek sıkıntılarının daha da artacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına tabir olunur.

Rüyada elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada süpürge çalmak çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine işaret eder.

Rüyada süpürgeyle uçmak karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments