Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık süpürge görmek

Rüyada kırık süpürge görmek

Rüyada kırık süpürge görmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına işarettir.

Rüyada kırık süpürge gördüyseniz:

  • Evde ihmal ettiğiniz veya hayal ettiğiniz değişiklikleri yerine getirebilir.

Rüyada kırık süpürge görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine inanılır.

Rüyada başkasının elinde süpürge görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süpürge tohumu ekmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi süpürge görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ot süpürge görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, hem itibar edineceğine, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada süpürge taşımak problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret eder.

Rüyada süpürgenin yandığını görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments