Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürge çalmak

Rüyada süpürge çalmak

Rüyada süpürge çalmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına işaret eder.

Rüyada süpürge çalmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık geçmişle ilgili hoş anıları canlandırabilir.

Rüyada süpürge çalmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya tabir olunur.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek artık rahat bir nefes alacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada el süpürge görmek kazancın günden güne artacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, hasretlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı elektrik süpürgesi görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, riske atılacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada süpürge sesi duymak sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada süpürge kürek görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine alamet etmektedir.

Rüyada süpürge faraş görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada süpürgesi görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, eline para geçeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments