Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara kürekle toprak atmak

Rüyada mezara kürekle toprak atmak

Rüyada mezara kürekle toprak atmak atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalet eder.

Rüyada mezara kürekle toprak atmak gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınızın veya partnerinizin üzerine fazla gitmeniz, kırılmasına neden olabilir.

Rüyada mezara kürekle toprak atmak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprağı kürekle atmak güzel ve bereketli işlere gireceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına yorulur.

Rüyada kürekle toprak atmak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kürekle toprak bellemek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürekle çamur atmak anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına rivayet eder.

Rüyada kürekle kömür atmak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine işarettir.

Rüyada kürekle kar atmak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kürekle kum atmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments