Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürge tohumu görmek

Rüyada süpürge tohumu görmek

Rüyada süpürge tohumu görmek kazancının artacağına, hedeflerini tutturacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına alamet eder.

Rüyada süpürge tohumu gördüyseniz:

  • Maddi anlaşmaları, finansal girişimleri veya ortaklık ya da iş birliklerinizi ilgilendiren konularda sağlam temellere dayalı olmayan anlaşmalar yapabilir veya sözler verebilirsiniz.

Rüyada süpürge tohumu ekmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine rivayet eder.

Rüyada süpürge tohumu görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada cadı süpürgesi görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulur.

Rüyada süpürge çöpü görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işarettir.

Rüyada süpürgeli cadı görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada süpürge kaybetmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, sıkıntılarının daha da artacağına inanılır.

Rüyada mavi süpürge görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments