Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cadı süpürgesi görmek

Rüyada cadı süpürgesi görmek

Rüyada cadı süpürgesi görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada cadı süpürgesi gördüyseniz:

  • Gerçekler ya da ele geçen bilgiler oyunun kurallarının değişmeye başladığını görmenizi sağlayabilir.

Rüyada süpürgeli cadı görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cadı süpürgesi görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına alamet eder.

Rüyada cadı olmak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan cadı görmek yeni bir eve taşınılacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cadı şapkası görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cadı bayramı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada cadıyla kavga etmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada cadı görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments