Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürge dikmek

Rüyada süpürge dikmek

Rüyada süpürge dikmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, terslik yaşayacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, dünya malının çoğalacağına, gülüp eğleneceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada süpürge dikmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri ya da yaklaşımları konusunda fikir beyan etmeniz durumunda eleştirildiklerini zannedebilirler.

Rüyada süpürge dikmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, güzel günlerin yaşanacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine inanılır.

Rüyada süpürgeler görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna delalettir.

Rüyada süpürge hediye almak üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada süpürgeyle temizlik yapmak hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına delalet eder.

Rüyada eski süpürge görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada süpürge kesmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulur.

Rüyada süpürge yıkamak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süpürge teli görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments