Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sünnet şapkası görmek

Rüyada sünnet şapkası görmek

Rüyada sünnet şapkası görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sünnet şapkası gördüyseniz:

  • Ufukta aşka var veya sosyal yaşamınız hız kazanabilir.

Rüyada sünnet şapkası görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, günahların af olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada örme şapka görmek eşine değerli hediyeler alacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Rüyada şapka çalmak sorunların tarihe karışacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada bere şapka görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şapka bulmak iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni şapka takmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına delalettir.

Rüyada bordo şapka görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, günlerini bunun için harcayacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine inanılır.

Rüyada kışlık şapka görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments