Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örme şapka görmek

Rüyada örme şapka görmek

Rüyada örme şapka görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, dertlerinin sona ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına rivayet eder.

Rüyada örme şapka gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size yardımcı olabilecek adımlar atmaktan kaçarsa, siz de, kendi başınıza ilerlemenin bir yolunu bulursunuz.

Rüyada yeni şapka almak yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına yorulur.

Rüyada kadın şapkası görmek güzel zamanlar geçireceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dantel şapka görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz şapka görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine inanılır.

Rüyada asker şapkası takmak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz şapkası görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada başına şapka takmak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına tabir olunur.

Rüyada kovboy şapkası takmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments