Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kışlık şapka görmek

Rüyada kışlık şapka görmek

Rüyada kışlık şapka görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, zengin olunacağına işarettir.

Rüyada kışlık şapka gördüyseniz:

  • Size hiçbir katkısı olmayan konularla uğraşıyorsunuz.

Rüyada kışlık şapka görmek tövbe etmeden vefata, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet eder.

Rüyada kışlık palto görmek yaşamın kolaylaşacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kış mevsiminde karpuz görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kar kış görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kış elması görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına işarettir.

Rüyada kışlık çorap görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine delalettir.

Rüyada kışlık mont görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kışlık kıyafetler görmek aksiliklerin son bulacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments