Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şapka çalmak

Rüyada şapka çalmak

Rüyada şapka çalmak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, yüksek bir makamı olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şapka çalmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları istediğiniz şekle sokabilmeniz için gerekli zorlanmalar yaşanıyor olabilir.

Rüyada şapka çalmak düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başında şapka görmek yükünün azalacağına, çok sevineceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına inanılır.

Rüyada polis şapkası görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işarettir.

Rüyada şapka takan birini görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada asker şapkası giymek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına tabir olunur.

Rüyada sünnet şapkası görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine alamet eder.

Rüyada örgü şapka takmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına alamet eder.

Rüyada süslü şapka görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments