Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sümüğünü görmek

Rüyada başkasının sümüğünü görmek

Rüyada başkasının sümüğünü görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının sümüğünü gördüyseniz:

  • Belli konularda beklediğiniz bilgilere ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada sümük yediğini görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, yurtdışına gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü sümüklü böcek görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnundan sümük temizlemek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının sümüğünü görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Rüyada katı sümük görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada sümüğünün aktığını görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , eve huzur dolacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret eder.

Rüyada burnunda sümük çıkarmak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde sümüklü böcek görmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments