Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük sümük görmek

Rüyada büyük sümük görmek

Rüyada büyük sümük görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kararlarına saygı duyulacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük sümük gördüyseniz:

  • Daha çok kısa vadeli sorunları çözmeye veya halledilmesi gereken konuları ele almaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada büyük sümük görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük sümüklü böcek görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnundan büyük sümük çıkarmak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, ölümcül hastalıklara işaret alamet etmektedir.

Rüyada üzerinde sümük görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya yorulur.

Rüyada sümüklü böcek toplamak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elde sümük görmek yeni bir ev alınacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, istediği herşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada burundan katı sümük çıkarmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada burnunda sümük temizlemek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments