Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada az deprem görmek

Rüyada az deprem görmek

Rüyada az deprem görmek hayatının kolaylaşacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, içinin rahatlayacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada az deprem gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli veya pratik olmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada evdeyken deprem olduğunu görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada depremden kurtulmak kişinin her türlü zenginliğine, gönlünün ferahlayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada deprem haberi almak kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına inanılır.

Rüyada deprem sonrasını görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada depremden kurtulduğunu görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine inanılır.

Rüyada deprem hissetmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada deprem ve tsunami görmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, hayatının afiyette geçeceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremden etkilenmemek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments