Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evdeyken deprem olduğunu görmek

Rüyada evdeyken deprem olduğunu görmek

Rüyada evdeyken deprem olduğunu görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, zor zamanların sona ereceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, gülmeye hasret kalacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, önünün kapanacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine rivayet eder.

Rüyada evdeyken deprem olduğunu gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynamalısınız.

Rüyada evde deprem olduğunu görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde deprem yaşamak üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremde yıkılan evler görmek darlığa düşeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde depreme yakalanmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada deprem ve ev yıkılması görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine inanılır.

Rüyada depremde yıkılmış ev görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet eder.

Rüyada depremde evi yıkılmak çirkin iftiralara uğrayacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada evde deprem görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments