Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem sonrasını görmek

Rüyada deprem sonrasını görmek

Rüyada deprem sonrasını görmek herkesin takdirini toplayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, maddi güç elde edeceğine, işlerinin ağırlaşacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada deprem sonrasını gördüyseniz:

  • Kafanızı diğer konulara odaklayabilmekte bile zorluk çekmeniz mümkündür.

Rüyada deprem sonrasını görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremden sonrasını görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, solan yüzünün güleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet eder.

Rüyada birşey kaybetmek sonra bulmak düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, hedeflerine yaklaşacağına delalettir.

Rüyada cüzdan kaybetmek ve sonra bulmak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini ölmüş sonrada dirilmiş görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, elinin darlık içinde kalacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öldükten sonra ruhunu görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada önce ağlamak sonra gülmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, aradaki buzları eriteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments