Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde sümük görmek

Rüyada yüzünde sümük görmek

Rüyada yüzünde sümük görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, malının ve parasının da artacağına işarettir.

Rüyada yüzünde sümük gördüyseniz:

  • İşyerinizdeki stresli ortamın verdiği huzursuzluk nedeniyle evinizde sinirsel patlamalar yaşayabilir, eşinize karşı kırıcı olabilirsiniz.

Rüyada yüzünde sümük görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sümüklü böcek kusmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnundaki sümükleri temizlemek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına rivayet eder.

Rüyada birini sümüklü görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, makamının sürekli yükseleceğine delalet eder.

Rüyada burnunda sümük görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan sümük çıkardığını görmek sevinçli haberlerin alınacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada sümük akmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde sümüklü böcek görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments