Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümbül soğanı görmek

Rüyada sümbül soğanı görmek

Rüyada sümbül soğanı görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Rüyada sümbül soğanı gördüyseniz:

  • Bazı konuları analiz ederken olunması gerektiğinden daha iyimser yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Rüyada sümbül soğanı görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada mor sümbül toplamak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı sümbül görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada sümbül çiçeği toplamak en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına delalettir.

Rüyada sümbül koparmak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada mor sümbül koklamak çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine işarettir.

Rüyada sümbül görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, şansın çalışmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada sümbül tarlası görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments