Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümbül görmek

Rüyada sümbül görmek

Rüyada sümbül görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sümbül gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerin oyunlarına gelmemelisiniz.

Rüyada sümbül ekmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sümbül koparmak sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sümbül çiçeği toplamak çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sümbül soğanı görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı sümbül görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sümbül tarlası görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına işaret eder.

Rüyada sümbül efendiyi görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada sarı sümbül görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments