Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümbül çiçeği toplamak

Rüyada sümbül çiçeği toplamak

Rüyada sümbül çiçeği toplamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, dualarının karşılığını alacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine işarettir.

Rüyada sümbül çiçeği toplamak gördüyseniz:

  • Maddi, yaratıcılık gerektiren veya aşk hayatınızla ilgili konularda veya girişimlerinizde inisiyatif kullanmanızda fayda var.

Rüyada sümbül çiçeği toplamak evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, hem de çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor sümbül toplamak sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine inanılır.

Rüyada kırmızı sümbül görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada sümbül efendiyi görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada sümbül görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, kötü durumlara düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada mor sümbül görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, onların önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sümbül koparmak onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Rüyada sümbül tarlası görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments