Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümbül koparmak

Rüyada sümbül koparmak

Rüyada sümbül koparmak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına alamet eder.

Rüyada sümbül koparmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda bazı yardımlar alabilir veya maddi açıdan desteklenebilirsiniz.

Rüyada mor sümbül toplamak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, istediklerini elde edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı sümbül görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı sümbül görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, mallarının eksileceğine işarettir.

Rüyada sümbül efendiyi görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına inanılır.

Rüyada sümbül çiçeği toplamak güvenli ve mutluluk dolu seyahate, hayırlı haberler alacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına delalet eder.

Rüyada sümbül görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, eşe dosta yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda sümbül görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor sümbül koklamak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments