Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hızlı akan su görmek

Rüyada hızlı akan su görmek

Rüyada hızlı akan su görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, terfi alacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada hızlı akan su gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kafanızda tam olarak belirlemeden veya netleştirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada hızlı akan su görmek hayatından çıkaracağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine tabir olunur.

Rüyada hızlı akan nehir görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, borçlanacağına yorulur.

Rüyada hızlı akan dere görmek yaraların merheminin bulunulacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hızlı akan ırmak görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada su akan çeşme görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada akan bir su görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada akan suya düşmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten akan su görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments