Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal ve yumurta görmek

Rüyada bal ve yumurta görmek

Rüyada bal ve yumurta görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, işlerinin karışacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bal ve yumurta gördüyseniz:

  • Kariyerinizi ilgilendiren konularda ani tepkiler vermekten ya da ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada bal ve yumurta görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurta ve bal görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil balkabağı görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, işinden çıkarılacağına delalettir.

Rüyada ballı fıstık yemek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğine bal vermek dualarından hayır görmeyeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaymak bal yemek kapalı olan kısmetinin açılacağına, mutlu olacağınıza, bir daha işyerine gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada balikli su görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Rüyada balı ekmekle yemek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments