Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeffaf yumurta görmek

Rüyada şeffaf yumurta görmek

Rüyada şeffaf yumurta görmek sıkıntılarının geçeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada şeffaf yumurta gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmayan iş, alışkanlık veya ilişkileri bırakma kararı alabilirsiniz.

Rüyada şeffaf yumurta görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, daha rahat para kazanacağına alamet eder.

Rüyada şeffaf renk görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet eder.

Rüyada şeffaf ayakkabı görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine yorulur.

Rüyada şeffaf görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işarettir.

Rüyada şeffaf dosya görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeffaf kapı görmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, duymadığı sözleri duyacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada şeffaf taş görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalettir.

Rüyada şeffaf kutu görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments