Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman yumurta görmek

Rüyada kocaman yumurta görmek

Rüyada kocaman yumurta görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman yumurta gördüyseniz:

  • Uğraştığınız oranda karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada kocaman yumurta görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa alamet eder.

Rüyada kocaman balık tutmak verilen emeklerin heba olacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kocaman karpuz görmek mutluluğa ve neşeye, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman kertenkele görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine yorulur.

Rüyada kocaman öküz görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, ondan şifa göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman at görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Rüyada kocaman pasta görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, aile hayatında sevinileceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman yeşil yılan görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments