Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu yoğurt görmek

Rüyada sulu yoğurt görmek

Rüyada sulu yoğurt görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sulu yoğurt gördüyseniz:

  • Üst üste gelen davet ya da kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sulu yoğurt görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet eder.

Rüyada sulu yol görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulu çamurda yürümek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine alamet eder.

Rüyada sulu yer görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine işaret eder.

Rüyada sulu şeftali yemek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulu bahçe görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada sulu yemek yapmak çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet eder.

Rüyada sulu bal görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments