Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu bal görmek

Rüyada sulu bal görmek

Rüyada sulu bal görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine delalettir.

Rüyada sulu bal gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi hediyeler söz konusu olabilir.

Rüyada sulu bal görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sulu çamurda yürüdüğünü görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, düşmanından kurtulmaya alamet etmektedir.

Rüyada sulu yol görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Rüyada sulu köfte yapmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada sulu karpuz yemek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada sulu boya almak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya rivayet eder.

Rüyada sulu peynir görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada sulu yerde yürümek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments