Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu bahçe görmek

Rüyada sulu bahçe görmek

Rüyada sulu bahçe görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, rahat yüzü göreceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işaret eder.

Rüyada sulu bahçe gördüyseniz:

  • Belki fazla duygusal ya da hassas olmanız mümkündür.

Rüyada sulu bahçe görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada sulu patates yemeği yemek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, sorunlarının biteceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sulu çayır görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada sulu yeşil elma yemek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sulu pilav görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, iyilik ve hayır bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulu boya görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Rüyada sulu yemek pişirmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, can sıkıcı haberler almaya delalet eder.

Rüyada sulu yol görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, şansının kendisinden yana olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments