Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu yol görmek

Rüyada sulu yol görmek

Rüyada sulu yol görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, ticaretinin genişleyeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada sulu yol gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişi veya yerlere yapılacak ziyaretler rutinin dışına çıkmanızı sağlayabilir.

Rüyada sulu yol görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayırlı kararlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada sulu kuyuya düşmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada patates sulusu görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sulu et yemeği yemek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine alamet eder.

Rüyada sulu tarla görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sulu çamur görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada sulu yer görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada sulu portakal görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, kendine çeki düzen vereceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments