Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu yemek yapmak

Rüyada sulu yemek yapmak

Rüyada sulu yemek yapmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, hastalıklarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulu yemek yapmak gördüyseniz:

  • Birşeyler kırıp dökebilir ya da kendinizi yaralayabilirsiniz.

Rüyada sulu yemek yapmak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, dünya mallarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada sulu boya yapmak destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sulu köfte yapmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada sulu yemek pişirmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada sulu et yemek üzüntü yaşamaya, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada sulu karpuz yemek üzüleceğine ve ağlayacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, planların sarkacağına rivayet eder.

Rüyada sulu yemek görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada sulu yeşil elma yemek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments