Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu dere görmek

Rüyada sulu dere görmek

Rüyada sulu dere görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada sulu dere gördüyseniz:

  • Hayatınızda doğru ilerlemeyen veya hoşunuza gitmeyen şeyler olabilir.

Rüyada sulu dere görmek sıkıntıya düşeceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sulu köfte pişirmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada sulu kar yağdığını görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada sulu yemek görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sulu tarla görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sulu boya yapmak çok hayırlı işlere imza atacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa delalet eder.

Rüyada sulu yumurta görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine tabir olunur.

Rüyada sulu portakal görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments