Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu yemek görmek

Rüyada sulu yemek görmek

Rüyada sulu yemek görmek kazanç kapılarının açılacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine inanılır.

Rüyada sulu yemek gördüyseniz:

  • Yanlış ilişkileri gözden geçirmeli, maddi planlamaları dikkatli yapmalı, para kayıplarına karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada sulu erik yemek yeni bir ilişki yaşanacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada nohut sulusu yemek önünün açılacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına rivayet eder.

Rüyada sulu patates yemeği görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulu yemek görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada patates sulusu yemek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, bedeninin de iyileşeceğine, çaresiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulu yemek pişirmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sulu ayva yemek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalettir.

Rüyada sulu et yemeği yemek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments