Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu portakal görmek

Rüyada sulu portakal görmek

Rüyada sulu portakal görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Rüyada sulu portakal gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmacı olmanız istediğiniz kişilerle uyumlu çalışmanıza yardım edebilir veya bazı kişileri kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Rüyada sulu portakal yemek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sulu portakal görmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sulu boya görmek günah işleyeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına rivayet eder.

Rüyada sulu yerde yürümek kısmetlerin azalacağına, çok dikkat çekeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sulu yeşil elma yemek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, işin düzeltileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada sulu armut yediğini görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada sulu çayır görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, dertlerine derman arayacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada sulu köfte yapmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, iyilik görüleceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments