Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu yumurta görmek

Rüyada sulu yumurta görmek

Rüyada sulu yumurta görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada sulu yumurta gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek davranırsanız herkesin gönlünü kazanmış olursunuz.

Rüyada sulu yumurta görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sulu kum görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada sulu yoğurt görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına işaret eder.

Rüyada sulu yemek görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, çok sağlıklı olunacağına rivayet eder.

Rüyada sulu patates görmek ticarette zarar edeceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sulu dere görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine yorulur.

Rüyada sulu armut yemek kapanan bütün kapıların açılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sulu köfte yapmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments