Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu boya yapmak

Rüyada sulu boya yapmak

Rüyada sulu boya yapmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sulu boya yapmak gördüyseniz:

  • Desteklemekten memnun olacağınızı göstermeniz, bir düşmanın iş birlikçisine dönüşmesini sağlayabilir.

Rüyada sulu boya yapmak eksiklerinin farkına varacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sulu boya almak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sulu boya fırçası görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Rüyada sulu boya görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sulu yemek yapmak alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada sulu köfte yapmak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada sulu yemek görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, güçlükle elde edilecek başarı, idealist kimse olacağına delalet eder.

Rüyada sulu kum görmek zararının büyük olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, işlerin yoluna gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments