Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan ayva yemek

Rüyada ağaçtan ayva yemek

Rüyada ağaçtan ayva yemek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, zenginliğinin süreceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan ayva yemek gördüyseniz:

  • Partnerinizle aranızda yaşanabilecek olaylara aşırı tepkiler vermemeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada ağaçtan ayva koparıp yemek imkân sahibi olacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan ayva yemek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada ayva ağacından ayva yemek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, nasiplerini alacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ağaçta ayva görmek yeni bir eve sahip olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçtan ayva almak sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına yorulur.

Rüyada ayva ağacı kesmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta sarı ayva görmek arabasını ve toprağının olacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına yorulur.

Rüyada ağaçtan ayva toplamak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments