Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde kaldığını görmek

Rüyada suyun içinde kaldığını görmek

Rüyada suyun içinde kaldığını görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde kaldığını gördüyseniz:

  • Rekabet ortamına çekilebilirsiniz.

Rüyada sular içinde kalmak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, huzurunu yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinde kaldığını görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada suların içinde kalmak huzurun bozulacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada su içinde kalmak aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde kalmak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, kaybedilen malları tekrar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada toz bulutu içinde kalmak kişinin şansının artacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin içinde kalmak parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, dertlerinin artacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde kalmak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, eksiklerinin farkına varacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments