Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ter içinde kalmak

Rüyada ter içinde kalmak

Rüyada ter içinde kalmak girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada ter içinde kalmak gördüyseniz:

  • Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir.

Rüyada ter içinde kalmak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada terleyen birini görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, yatırımlarının kar getireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini terlemiş görmek işlerinin çoğalacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada terli birini öpmek hastalığın biteceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, kötü günlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada birini terli görmek gülen yüzünün solacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada terli adam görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, maddi zararın büyük olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ter kokusu hissetmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin terini silmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments