Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suların içinde kalmak

Rüyada suların içinde kalmak

Rüyada suların içinde kalmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada suların içinde kalmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle işi bir araya getirmenizi sağlayacak yollar bulmanız keyfinizi yerine getirebilir.

Rüyada sular içinde kalmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine delalettir.

Rüyada suyun içinde kaldığını görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinde kalmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalettir.

Rüyada suların içinde kalmak kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada su içinde kalmak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, saygın biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar içinde kalmak istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada çamur içinde kalmak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, pişmanlığa alamet eder.

Rüyada dalgalar içinde kalmak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, başarının garantileneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments