Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur içinde kalmak

Rüyada çamur içinde kalmak

Rüyada çamur içinde kalmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına inanılır.

Rüyada çamur içinde kalmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her teklifi şüpheyle karşılamalısınız.

Rüyada çamurun içinde kalmak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada çamur içinde kalmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada çamurda kalmak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada çamur altında kalmak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurun içinde bozuk para görmek insanlar tarafından sevileceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurun içinde altın görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada çamur içinde yüzük görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalet eder.

Rüyada çamurun içinden bozuk para bulmak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments