Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alan kişi görmek

Rüyada abdest alan kişi görmek

Rüyada abdest alan kişi görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abdest alan kişi gördüyseniz:

  • Her ne kadar leri atılıp direksiyona geçmek isteseniz bile, şimdilik gözlemci olmak daha yararlı olacağa benziyor.

Rüyada abdest alan kişiler görmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına delalet eder.

Rüyada abdest alan kişi görmek yüksek moral sahibi olunacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada açık alanda büyük abdest yapmak yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, dileklerinin de kabul olacağına inanılır.

Rüyada abdest alan birine su dökmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdest alan erkek görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine alamet eder.

Rüyada abdest alan adam görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, manevi mutluluğu tadacağına yorulur.

Rüyada abdest alan birilerini görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına yorulur.

Rüyada teyemmüm abdesti alan birini görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments