Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan çıkan yılan görmek

Rüyada sudan çıkan yılan görmek

Rüyada sudan çıkan yılan görmek ticaretinin gelişeceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sudan çıkan yılan gördüyseniz:

  • Toplum yaşamınızda bir hareketlenme olabilir.

Rüyada sudan yılan çıkarmak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına inanılır.

Rüyada sudan çıkan yılan görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sudan yılan yakalamak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, fakirleşeceğine işaret eder.

Rüyada çamurlu sudan kurtulmak hayallerin gerçekleştirileceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine işarettir.

Rüyada sudan boğulmaktan kurtulmak kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine yorulur.

Rüyada sudan taş çıkarmak rızkının sonsuz olacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu sudan geçmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada arabayı sudan çıkarmak malların artacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments