Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva turşusu görmek

Rüyada ayva turşusu görmek

Rüyada ayva turşusu görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayva turşusu gördüyseniz:

  • Vergiler, anlaşmalar, işle ilgili diğer başlıklar veya hukuki konular ilgi bekliyor.

Rüyada ayva turşusu görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarım ayva görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük ayva ağacı görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, sonunda mutlu olacağına yorulur.

Rüyada ayva satmak ticaret ehli kimse olacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ham ayva görmek çok dikkat çekeceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayva ve elma görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada ayva ağacına çıkmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına delalet eder.

Rüyada ölüye ayva vermek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments