Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye ayva vermek

Rüyada ölüye ayva vermek

Rüyada ölüye ayva vermek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, dertlerinin artacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına inanılır.

Rüyada ölüye ayva vermek gördüyseniz:

  • Borçlanmamaya veya gereğinden fazla harcama yapmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada ölüye ayva vermek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada ölüden ayva almak heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölü birinden ayva almak üzgün olacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, işinde yükseleceğine işarettir.

Rüyada dalda ayva görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ayva vermek ona mutluluk getireceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada dalında ayva görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz ayva görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, hayatının daha kolay olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayva dikmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, başarılar elde edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments