Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva satmak

Rüyada ayva satmak

Rüyada ayva satmak dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, duygularının karşılıklı olacağına delalet eder.

Rüyada ayva satmak gördüyseniz:

  • Bir süredir üzerine ölü toprağı serpilmiş hissi vere işlerde hareketlilik görülebilir.

Rüyada ayva satmak borçların hafifleyeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalından ayva koparıp yemek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayırlı işler yapacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine işarettir.

Rüyada ayva ağacının çiçek açtığını görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı ayva görmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına inanılır.

Rüyada ayva çalıp yemek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine inanılır.

Rüyada güzel ayva görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, kazancının iki kat artacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş ayva görmek ömrünün uzun olacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayva turşusu görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments