Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva ve elma görmek

Rüyada ayva ve elma görmek

Rüyada ayva ve elma görmek onlar tarafından çok sevileceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine işaret eder.

Rüyada ayva ve elma gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada elma ayva toplamak ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma ve ayva görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, saygın biri olacağına tabir olunur.

Rüyada ayva elma görmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine yorulur.

Rüyada elma ve ayva yemek dayanışmanın ve düzenin artacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayva ve elma toplamak problemlerini çözeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada elma ayva görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, hasta ise şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayva ve elma görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, onların başarıları ile gururlanacağına alamet eder.

Rüyada ayva ısırmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments